Typisch René

René van de Schuur is een professionele feestacteur die zorgt voor een hartelijk ontvangst of een feestelijk intermezzo en brengt zo uw gasten in de juiste stemming. Door zijn jarenlange ervaring weet entertainer en feestacteur René zich aan te passen aan elk feest. De typetjes zijn niet alleen los maar ook in combinatie te boeken. Of het nu gaat om een pubquiz op maat, een kindershow of een magisch spreker op uw event, door mijn persoonlijke en professionele benadering bent u bij mij altijd aan het goede adres.

Enkele reacties klanten;

  • Wij van Centraal zorg hebben een TOP!! avond gehad.
  • Jouwballonnen ; Weet entertainment en gastvrijheid uitstekend te combineren
  • Levert maatwerk om uw bedrijf of product uitstekend te promoten
  • Leuke grappen, Lieve woorden en een super Ontvangst! Een echte aanrader!

KDV Dromelot over Ridder Arthur Wat een enthousiasme, en dat voor een hele nette prijs, ECHT een aanrader !

 

 

Ontvangstact

Mijn gevoel van gastvrijheidsbeleving is meer dan wat een marketingbureau zou kunnen betekenen. Je hebt een ( her ) opening van jouw bedrijf en je wilt je gasten meer dan welkom heten. Met de ontvangst-act van Typisch René krijgen je gasten gegarandeerd de ontvangst die ze verdienen. Iedereen komt met een grote glimlach binnen waardoor de eerste slag al is geslagen. Een ontvangst-act op maat als butler, piccolo, skileraar, bouwvakker bijna alles is mogelijk.

Presentator

Heb je iemand nodig die de gastheer is op jouw event, je gasten aankondigt, interviewt de stemming er inhoudt en peilt. Met de persoonlijke en professionele aanpak van René haalt u een hele goede in huis. Door mijn jarenlange ervaring op het podium, straattheater, voor grote en kleine groepen weet ik precies wat nodig is. Soms groots en opzwepend en soms is niet te veel zeggen het krachtigste wat er is. Of het nu gaat om een zakelijk event, een product presentatie of een show in een winkelcentrum  het past mij allemaal. In overleg kan ik er ook een magisch tintje aan geven; een gegarandeerd succes.

 

          Pubquiz

Zoek je een leuk intermezzo om je feest op te luisteren of wil je de jubilaris eens in het zonnetje zetten? Maar wil je de unieke kroegsfeer behouden kies dan voor een pubquiz.

Een pubquiz leent zich uitstekend om na een periode vol veranderingen de opgedane kennis in een pubquiz te testen. In een interactieve en meeslepende pubquiz worden juist die vragen gesteld die nodig zijn om de veranderingen en nieuwe werkwijze over te brengen. Uiteraard zitten er ook vragen bij voor het vermaak. Offline en online, vraag naar de mogelijkheden. In een pubquiz nemen teams vanaf 3 personen het tegen elkaar op. De gezellige quizmaster stelt vragen op maat over toen, nu en morgen met als hoofdrolspeler de jubilaris. Over sport, politiek, de gekste weetjes en natuurlijk muziek en het welbekende petje op petje af ( alleen off-line ) En het leuke is dat iedereen kan winnen omdat het vooral te maken heeft met net op dat moment het juiste antwoord te weten. De pubquiz staat daarom garant voor een tweetal uur quizplezier!

Wil je de quiz op maat gemaakt hebben voor een verjaardag, jubileum of product presentatie Ook dat kan.

 

         Entertainment

Typisch sterk in entertainment;  Uw event wordt nog leuker met de feestacteur en entertainer René van de Schuur. Typisch René zorgt voor een hartelijk ontvangst of een feestelijk intermezzo en brengt zo uw gasten in de juiste stemming. Door zijn jarenlange ervaring weet entertainer en feestacteur René met zijn typetjes zich aan te passen aan elk event. Kijk hier om up to date te blijven.

  • Een gastvrij ontvangst als Butler of Piccolo
  • Mobiele goochelaar
  • Kindershow
  • Educatief entertainment
  • Winkelcentrumpromotie