Wat is een trainingsacteur?

Mijn naam is René van de Schuur en als trainingsacteur kruip ik in de huid van cliënt, werknemer, gast, collega, gesprekspartner of dat wat wenselijk is. Door mijn spel en gedrag geef ik feedback in wat het gedrag van de ander met mij doet.  Als het nodig is wordt het spel stilgelegd worden en kan ik ook in woorden aangeven waarom ik reageer zoals ik reageer. Eerlijk en direct maar altijd opbouwend en met respect voor de ander

Voor wie?

 

je kunt me inzetten tijdens verschillende soorten trainingen, zo kun je denken aan;

Beroepsonderwijs ; Je geeft les en wilt graag alvorens de studenten de wijde wereld in te sturen toch wat bagage meegeven. Met een trainingsacteur kun je je studenten in een veilige omgeving toch praktijkervaring op te laten doen. Of het nu gaat om moeilijke gesprekken, het diagnosticeren van een persoonlijkheidsstoornis of een lastige klant het is allemaal mogelijk bij het inhuren van René van de Schuur. De studenten krijgen spelend feedback  van de acteur en kunnen daarna vragen stellen om zo nog meer inzicht te krijgen over hun handelen.

Trainingsacteur René van de Schuur

 

 

Trainers en coaches ; Je geeft een training en ondervindt dat het meestal bij woorden en of beelden blijft. Leuk maar vaak niet voldoende om de lesstof echt te laten landen. Met behulp van een trainingsacteur kun je situaties nabootsen die je normaal alleen in de praktijk tegenkomt. Ervaringsgericht leren. Leren door te doen. Te oefenen. Een trainingsacteur inzetten vergroot het rendement van je training en door het voortraject weet de acteur precies wat jij van hem verwacht. 

Op maat ;

Naast bovenstaande situaties wil je misschien ook op maat werken, bij René is dat mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om je vraag voor te leggen. 

Een trainingsacteur is een acteur die vaak ingezet wordt binnen vaardigheidstrainingen om een specifieke doelgroep (vaak professionals) middels een rollenspel hun handelen te laten oefenen op typische of lastige situaties met derden. Een trainingsacteur werkt vaak samen met een trainer. De trainer verzorgt op zijn beurt het theoretische deel van de training aan de doelgroep. Bron wikipedia