Pubquiz

een pubquiz ter leer ende vermaeck

Een pubquiz leent zich uitstekend om na een periode vol veranderingen de opgedane kennis in een pubquiz te testen. In een interactieve en meeslepende pubquiz worden juist die vragen gesteld die nodig zijn om de veranderingen en nieuwe werkwijze over te brengen. Uiteraard zitten er ook vragen bij voor het vermaak. Offline en online, vraag naar de mogelijkheden.

Zoek je een leuk intermezzo om je feest op te luisteren of wil je de jubilaris eens in het zonnetje zetten? Maar wil je de unieke kroegsfeer behouden kies dan voor een pubquiz. In een pubquiz nemen teams vanaf 3 personen het tegen elkaar op. De gezellige quizmaster stelt vragen op maat over toen, nu en morgen met als hoofdrolspeler de jubilaris. Over sport, politiek, de gekste weetjes en natuurlijk muziek en het welbekende petje op petje af. Vaak met een oja gehalte als je de antwoorden eenmaal hoort.

Ook een gewone pubquiz behoort tot de mogelijkheden. Iedereen kan winnen omdat het vooral te maken heeft met net op dat moment het juiste antwoord te weten. De pubquiz staat daarom garant voor een tweetal uur quizplezier! Wil je de quiz op maat gemaakt hebben voor een verjaardag, jubileum of productpresentatie Ook dat kan.