De betoverende bibliotheek

De betoverende bibliotheek is een unieke theatervoorstelling geschikt voor bijna elke locatie. Een korte maar meeslepende en betoverende voorstelling waarin de magie van boeken centraal staan.

Waarom de betoverende bibliotheek?

  • Het is een unieke, magische en interactieve voorstelling van 20 minuten…
  • Zeer geschikt voor winkelcentra, kerstmarkten en braderieën…
  • 4 of meer voorstellingen waardoor veel gasten van uw evenement het kunnen zien…
  • geluid en decor…
  • Betoverend voor jong & oud…
  • Een publiekstrekker…

 

de betoverende bibliotheek

In de betoverende bibliotheek staan bijna alle spannende verhalen ooit geschreven. Jacob de eigenaar is gek op verhalen en laat je graag mee voeren in de magische avonturen die in deze boeken staan.  Er zijn veel boeken en evenzoveel verhalen met elk een nieuw avontuur. Verrassend, spannend, komisch en natuurlijk boordevol magie.

Wintereditie

De betoverende bibliotheek is een magische familievoorstelling waarin Jacob samen met het publiek op zoek gaat naar de magie van kerst/winter. Zou het hem lukken het juiste boek te vinden waarin het antwoord op deze vraag staat? In dit verhaal komt Charlie (een hoofdpersonage uit één van de boeken) tot leven. Samen met Charlie en de bezoekers van de betoverende bibliotheek gaan ze op avontuur. Eén voor één worden de magische boeken er bij gepakt en vertellen ze ieder hun eigen verhaal.

 

Voor meer informatie www.deboverendebibliotheek.nl