Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is cartoon-Rene-2-1024x976.jpg

Waarom René als keynotespeaker?

Graag neem ik jullie mee in mijn verhaal, een verhaal over en met improviseren, overleven en over leven de gekke avonturen die ik beleefde als feestacteur. Dat maakt mij Typisch René en neem dat unieke stuk mee in mijn workshops, entertainment opdrachten, als keynote speaker in de opdracht die jij mij gunt. De boodschap die jij wilt vertellen neem ik mee in mijn verhaal. Ik kom dan ook graag langs om naar jouw verhaal te luisteren, daarmee wordt het ons verhaal. Een verhaal waarin ik gebruik maak van mijn ervaring als feestacteur. Door gebruik te maken van onder andere goocheltrucs maak ik het interactief. Een presentatie wat persoonlijk, eerlijk en kwetsbaar is maar altijd met humor. Een verhaal, ideaal voor een veranderingsproces of als verrassend intermezzo tijdens een seminar.

Mijn verhaal.

Mede door een valse start in mijn jeugd heb ik al snel zintuigen ontwikkeld waardoor ik me goed kon aanpassen. Wat ik toen nog niet wist dat dit een overlevingsstrategie was. Een strategie die er voor zorgde dat ik mee bewoog waarvan ik dacht dat de ander nodig had en er alles aan deed om niet afgewezen te worden. Ik hoopte hierdoor gezien en aardig gevonden te worden.  Een laag dieper zat de angst om in de steek gelaten te worden, alleen te blijven. Dit kameleongedrag heb ik jaren volgehouden.

Mijn werk.

In mijn werk als feestacteur kwam het kameleongedrag vaak goed van pas. Van meerdere optredens als “scheidsrechter” tijdens de interlands van het Nederlands Elftal in een volle ArenA en elk ander stadion. Als “keynotespeaker” met een kwinkslag voor een zaal vol entrepreneurs waaronder Prins Bernhard en Aad Ouborg tot mooie kleine theatrale ontmoetingen voor stichting de opkikker en als ambtenaar van de burgerlijke stand. Het kwam me altijd goed van pas. Met altijd de vraag, wat heeft de ander nodig?

De clown is down.

Steeds vaker dreef ik af van wie ik was, ging ik huilend naar een optreden maar bleef ik het oude patroon volhouden. Uiteindelijk ging mijn relatie over, raakte ik mijn bedrijf kwijt, overleed mijn vader. Zat ik in diepe schulden moest naar de voedselbank moest om aan eten te komen. Weer leek ik alles kwijt te zijn, alweer….Het was voor mij een keerpunt, kreeg ik rust omdat dat wat ik jarenlang angstvallig had vastgehouden kwijt was. Ik ging leren vertrouwen op mezelf, niet meer bouwen op de goedkeuring van anderen. Maar mezelf goed te keuren zoals ik wie ik ben. Of ik nu helemaal zen ben? Dat niet maar kan er inmiddels in berusten.

De clown is down.

Graag neem ik jullie mee in mijn verhaal, een verhaal over en met improviseren, overleven en gekke avonturen. Dat maakt mij Typisch René en neem ik dat unieke stuk mee in mijn workshops, entertainment opdrachten, als keynote speaker in de opdracht die jij mij gunt. De boodschap die jij wilt vertellen neem ik mee in mijn verhaal. Ik kom dan ook graag langs om naar jouw verhaal te luisteren, daarmee wordt het ons verhaal. Een verhaal waarin ik gebruik maak van mijn ervaring als feestacteur. Door gebruik te maken van onder andere goocheltrucs maak ik het interactief. Een presentatie wat persoonlijk, eerlijk en kwetsbaar is maar altijd met humor. Een verhaal, ideaal voor een veranderingsproces of als verrassend intermezzo tijdens een seminar.

Contact

Heb je er al eens aan gedacht om een fakespeaker te houden? Of heeft u zelf een goed idee? In overleg is hier een hoop in mogelijk, met of zonder powerpoint over the top of juist heel subtiel. Ook dat is René van de Schuur, voor een serieuze lach. Via het contactformulier kunt vrijblijvend vragen om meer informatie.